ГЕРБ отвръща на удара: "Червена" шуробаджанащина в Брегово 06.10 | 14:54

Родата на депутат от БСП "стопанисва" детска градина, роднините на друг - пък общината

От iNews.bg

ГЕРБ реши да отвърне на удара на БСП с роднински назначения в община Брегово. Информацията бе оповестена едновременно по бТВ и Нова телевизия от депутатите Тома Биков и Антон Тодоров.

"В Брегово управлява социалистът Милчо Лалев. Неговата съпруга била учителка в детската градина, сватята – леличка, снахата – счетоводител, сватът – шофьор на домашен социален патронаж и катафалка, сестрата на снахата – домакин в център за настаняване от семеен тип, шуреят – охрана", изреди Биков. 

"В Брегово работят и роднини на депутата Цветан Топчиев (БСП): жената – счетоводител в Дома за възрастни хора с умствена изостаналост, синът – в комплексното административно обслужване на общината, братът – главен специалист отбранителна и мобилизационна подготовка, жената на брата – управител на защитено жилище, а племенникът – в общински отдел", посочи още депутатът от ГЕРБ.

"Позицията на морален стожер е много тежък кръст, той привлича вниманието към този, който е морален стожер”, подчерта Биков. И запита депутата от БСП Елена Йончева дали по времето, когато е съжителствала със Сергей Станишев (бившият лидер на БСП), е получавала за филмите си финансиране от Пловдивския панаир на Георги Гергов от БСП.

Биков припомни и че като енергиен министър Румен Овчаров е назначил в АЕЦ "Козлодуй” Иван Генов, на когото е кум.

Водещи

Най-четени