Сводница се призна за виновна. Осъдиха я условно 26.11 | 15:23

Христина Вутова въртяла с любовника си два публични бардака в Бургас

От Андриян Георгиев

26-годишната Христина Вутова получи условна присъда от 2 години и 11 месеца с 4 години изпитателен срок по обвинение за сводничество. Любовникът и неин помагач - Тони Пелов, получи същата присъда.

Присъдите са постановени на база споразумения на двамата с прокуратурата, при които те са се признали за виновни. Решението е на Бургаския районен съд.

При полицейска акция през април в Бургас Мадам Христина, както е известна в средите, и Пелов бяха задържани, а нелегалните публични домове, които са "въртели" двамата, затворени.

Двамата живеели на съпружески начала и превърнали в публични домове две квартири, които са наели на ул. "Патриарх Евтимий” 123 и в ж.к. "Братя Миладинови” бл.9 вх. А в Бургас.

След това тя беше пусната от съда под домашен арест заради двете си малки деца. 

Вутова твърдеше в съдебната зала, че момичета, които били компаньонки, работели с желание за нея, както и тя някога е работила доброволно.

Съдът постанови конфискация в полза на държавата на десетки телефони и SIM карти, на които са отговаряли проститутките и тяхната Мадам, както и еротични маски за лице с отвори за очите, лубрикантен гел в сиво-синя тубичка, над 1000 червени визитки с надпис "Дявола сега ме кара всяка вечер да го правя” с изписани два телефона и изрисуван черен силует на момиче с рогца и опашка.

Най-четени