Трима мъже отвлекли девойка, не искала да се омъжи за единия 16.12 | 12:01

Тя била държана в чепеларско село, но успяла да избяга

От Кремена Бедерева

Трима мъже отклекли девойка, защото не искала да се омъжи за единия. Тя я набутали в кола, след което похитителите изчезнали в неизвестна посока.

Престъплението било извършено в събота, малко след 17.00 часа.

Трима мъже, отвлекли 27-годишната от село Черноочене, са установени и задържани в Районно управление "Полиция” - Кърджали вчера, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Кърджали.

Жената била пресрещната на улицата, принудително качена в автомобил, След подадения сигнал и извършените издирвателни действия на териториите на полицейските управления в Кърджали, Хасково, Асеновград и Чепеларе е била установена похитената.

Тя била държана в чепеларско село, около 5 часа и успяла да избяга. При допълнителните издирвателни действия в землището на село Житница бил открит автомобилът, с който било извършено отвличането. Вчера криминалистите задържали и тримата автори на престъплението – 29-годишния О.Ф, 30-годишния Б.Ф и 22-годишни.

По първоначални данни, единият от групата пращал годежари при 27-годишната жена, но след като не получил желания отговор, организирал отвличане. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Водещи

Най-четени