20 години на "Секс, наркотици, рокендрол" 10.01 | 16:50

Ивайло Христов, Дони и Коцето отпразнуваха 20-годишнината на култовата постановка

От Мартина Панайотова

Хитовият за няколко поколения спектакъл "Секс, наркотици&рокендрол" навърши 20 години на сцената на театър "Българска армия" вчера, 9 януари.

Ивайло Христов, Дони и Коцето опразнуваха рождения ден на една от най-популярните театрали постановки у нас на сцената, като се превъплътиха в култовите образи, които са разсмивали до сълзи не едно поколение.

След края на спектакъла препълнената зала получи възможността да се върне назад в годините, като се насладиха на най-добрите снимкови кадри от постановките, събрани в специално сладшоу.

Публиката стана свидетел и на сърдечното послание към екипа на "Секс, наркотици&рокендрол" от автора на текста Ерик Богосян.

Стана ясно, че актьорите от няколко месеца са се връщали назад по следите на "Секс, наркотици&рокендрол", за да открият и да съберат необичайни истории - своите собствени с тези на зрителите, които са разказани в заснетия документален филм за постановката.

Историята на двамата мъже (баща и син), които един след друг се вдъхновиха от спектакъла и предложили венчило на бъдещите си съпруги, историята на дамата, която избяга с господина от съседната седалка в салона, за тотомилионера, чийто фиш се изтеглил по време на спектакъл, за жената, която си направила татуировка, за непълнолетния пънкар, който в пристъп на възторг изрисувал комбито на комшията, така че после се наложи баща му да го откупи. . .  

Десетки истински истории, вдъхновени от "Секс, наркотици, рокендрол" - някои сърдечни, други комични, трети не толкова комични. Истории, провокирани от спектакъла и от трите луди, неуморни и отказващи "да помъдреят" момчета, необратимо отдадени на свободата и влюбени в живота. 

Припомняме, че през целия месец януари на сцената на Театър Българска Армия може да гледате любимите си класичеки постановки.

 

 

Водещи

Най-четени