Matador гостува на YALTA CLUB на 2 март 26.02 | 12:49

Fabio Florido и Liubo Usiny също ще бъдат зад пулта

От iNews.bg

Програмата на YALTA CLUB за март месец започва ударно на 2 март. В първия петък от месеца, клубът кани един от най-революционните артисти на електронната сцена, Matador. Той ще представи сет на живо, а заедно с него в Room 1 ще видим и един от резидентите на ENTER, Fabio FLorido, както и Liubo Ursiny.

Matador е известен с разтърсващите си сетове на живо, за които през 2016г. печели наградата Electronic Live Performer от DJ Awards’ и заради които заема постоянна позиция в класацията на Resident Advisor за Live Artist. Освен това, той е поредставител на конзолата NEVE 5088, както и на миксера, създаден от Richie Hawtin PLAYDifferently MODEL1. Резиденцията му на партитата на Hawtin, ЕNTER е още нещо, което му носи световно признание и многобройна, лоялна фен база. Наскоро, Matador, с истинско име Gavin Lynch, пое ролята на собственик на лейбъл, а именно бързо развиващия се RUKUS. Лайв изпълненията на ирландеца събират хиляди хора и правят графика му запълнен с гостувания на някои от най-известните фестивали по света, както и клубове като Output, DC-10, Space Ibiza и Stereo Montreal.

Също като Matador, Fabio Florido е резидент на ENTER, както и представител на неговия PLAYDifferently MODEL1. Като една от изгряващите звезди на електронната сцена, Florido има подкрепата не само на Hawtin, но и на артисти като Dubfire, Luigi Madonna, Subfactral, Markantonio и Sasha Carassi. Със специфичното си техно, италианеца е вземал участие на легендарни фестивали като като Awakenings, Sonus и Tomorrowland, както и в клубове като като Barraca (Испания) и Cocorico (Италия). Последния път, в който българската публика видя Fabio Florido беше по време на миналогодишното Halloween парти на YALTA CLUB, където се представи повече от забележително.

 

За събитието, YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Билети за 2 март могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook,

както и на yaltaclub.com.

Водещи

Най-четени