YALTA CLUB кани Marco Faraone за първото парти за ноември 07.11 | 12:32

В родината си италианецът отганизира цяла серия от партита със свои приятели

От iNews.bg

След успешното откриване на сезон 2017/2018 през октомври, YALTA CLUB обяви и програмата си за ноември. Очертава се наситен и разнообразен парти месец с някой от най-добрите артисти на електронната сцена. В първата вечер от месечната програма ще гостува италианецът Marco Faraone от Drumcode, а освен него зад пулта ще застане резидентът на клуба Liubo Ursiny. Мястото е Room 1 на YALTA CLUB, а датата е 10 ноември. В събота (11 ноември), клуба ще отвори вратите на Room 2 за второто парти от поредицата NO ORDERS, заедно с DIASS и MAGA.

Този месец ще започне подобаващо, защото гостът на първото парти е един млад, но мултиталантлив диджей и продуцент. Marco Faraone издава първото си парче Arabia чрез Tenax Recordings през 2008 г. Въпреки това, големият пробив на Marco Faraone е през 2010 г., когато издава Strange Neighbors EP за лейбъла Moon Harbour. От тогава талантливият продуцент е работил за престижни лейбъли като Drumcode, Desolat, Be As One, Sci+Tec, Moda Black, Holic Trax, Get Physical и Truesoul. Като диджей Faraone е още по-ангажиран. Неговата популярност в Италия е категорична – от 3 години е резидент на известния клуб Tenax във Флоренция, който според него е "един от най-добрите в света". Той успява да пуска там редовно въпреки претоварената си програма, включваща фестивали като Tomorrowland, Extrema Outdoors, Elrow (Барселона) и BPM Mexico, както и легендарни клубове като Panorama Bar, Watergate в Берлин и много други. Marco има и собствена серия партита в Италия, носещи името Marco Faraone and Friends. Последното издание на събитието събра 4000 души на плажа в Сицилия, което за пореден път демонстрира лоялната фен база на артиста. Uncage Music е името на собствения му лейбъл, който е създаден през 2015 г., а от 1 септември 2017 г., той е и част от събитията Music On на Marco Carola в Amnesia – една от най-желаните резиденции за всеки артист.

Вечерта на 10 ноември в Room 1 на YALTA CLUB ще открие Liubo Ursiny, резидент на клуба от 2005 г. и съосновател на партитата Elevate и Takeover. Ursiny е и важна част от организаторския екип на фестивалите SOLAR Easter, SOLAR Summer, SOLAR Christmas, както и на най-новия фестивал на YALTA CLUB – InterSOLAR.

11 ноември (събота) е датата на която YALTA CLUB ще бъде домакин на второто NO ORDERS парти за сезона. Това е моментът, в който порталът между реалността и намеренията се отваря и получавате точно това, за което мислите – веднага. Момент, в който вселената ни връчва ключът към нашето духовно осъзнаване и пробуждане. Какъв по-подходящ момент от този за едно дълбоко и въздействащо пътешествие из дебрите на музикалните ни възприятия? Духът на легендарният фестивал Burning Man се пренася в Room 2 на YALTA CLUB с музиката на френският продуцент и диджей MAGA и основоположникът на партитата – DIASS.

От този сезон клубът представя и нова услуга - Discount Guestlist, който важи единствено за 10 ноември. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Билети за 10 и 11 ноември могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20лв.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com.

Водещи

Най-четени