Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд са победителите на "Бургас и морето" (ВИДЕО) 31.07 | 11:40

С великолепното си изпълнение младият дует обра наградите

От iNews

Песента "Не те забравям" в изпълнение на Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд стана победителят в тазгодишното издание на националния конкурс "Бургас и морето". С великолепното си изпълнение младият дует обра наградите. Освен, че спечелиха първото място, те станаха победители и в онлайн гласуването, грабнаха и приза за текст на песен. За 16-годишната Дани Илиева от Карлово и 20-годишният Емин Ал-Джунейд това е дебютна песен.

"Нямаме думи, това е огромно признание за нас, огромно благодаря на журито и на цялата публика, която ни подкрепя през цялото време. Специални благодарности, разбира се за автора на песента Краси Трифонов и нашия продуцент Ефтим Чакъров. Без него нямаше тази магия да се случи. Не сме си подготвяли думи, защото не сме си мечтали за такава награда".

С три награди – тази на публиката в залата, на Фондация "Пламен Ставрев" и трета награда на журито, бургазлиите Дишо и Иван докоснаха сърцата с баладата си "Преди много луни".

Второ място в конкурса грабна "Звездите в нас" на Владо Димов. Негова е и музиката, аранжиментът е на Светослав Лобошки, а текстът на Емилиана Стоименова. 

Веселин Маринов беше гост звездата на вечерта и подари на публиката близо час със своите песни.

Водещ беше актрисата Здрава Каменова, съобщава БНР.

Водещи

Най-четени