Клавдия разплака Македония с песен на Тоше Проески 06.11 | 18:21

Неповторимият талант на певеца бяха почетени с двучасов благотворителен концерт в най-голямата зала в столицата на Македония

От iNews

Неповторимият талант и незабравимите песни на Tose Proeski бяха почетени с двучасов благотворителен концерт в най-голямата зала в столицата на Македония. Многохилядната публика във VIP арена "Борис Траjковски" в Скопие се наслади на изпълненията на едни от най-популярните  музиканти на Балканите. Всички те представиха песни на Tose Proeski, който загуби живота си в трагичен инцидент преди 11 години.

Единствен представител на България беше талантливата Клавдия. Тя изпълни един от най-обичаните хитове на Tose Proeski - "Боже, чувај ја од зло". С ослепителна визия, в компанията на виртуозен бенд, певицата представи популярната балада по-особено емоционален начин и успя да просълзи всички зрители в залата.

"За мен беше страхотно изживяване. Голяма чест е да представя България на такова мащабно събитие. Благодарна съм за възможността да изляза на тази огромна сцена с някои от най-големите звезди на  Балканите и да изпълня любимата си песен на Tose. Беше особено вълнуващо  да се докосна до толкова хора, които са били  негови приятели. Благодаря за доверието на моите продуценти от L2 Music." – сподели развълнувано Клавдия.

В грандиозния концерт участие взеха някои от най-популярните имена на балканската музикална сцена: Boris Novkovic, Karolina Goceva, Tamara Todevska, Tijana Dapvecic, Frajle, Vlado Kalember, Bojan Marovic, Anja Rupel, Daniel Kajmakoski, Aleksandar Tarabunov, Aleksandra Janeva, Antonia Gigovska, Naum Petreski и много други. На събитието беше представен албума "Secret Place” с нови и неиздавани до момента песни на Tose Proeski.

Подробен репортаж от представянето на Клавдия очаквайте съвсем скоро в ефира на BG Music Channel и Balkanika MTV.

Водещи

Най-четени