НДК става Копакабана заради бразилската Sade 20.02 | 12:00

Концертът на Ив Мендес в Зала 1 ще е като късче от плажа

От iNews.bg

На 30 март 2017 г. ни очаква незабравима вечер с очарователната Ив Мендес и автентичното бразилско звучене от Копакабана. Нейният глас се плъзга като кадифе нежно и без усилия на фона на опияняващите бразилски ритми.

Магнетичната певица пристига в София на 30 март със своя неповторим стил с привкус на свежа кайпириня, за да изнесе зашеметяващ концерт в Зала 1 на НДК и да ни пренесе с гласа и музиката си на бленуваната Копакабана. Екзотичната съблазнителка от плажовете на Бразилия е истински рай за сетивата с изпълненията си на живо.

Билетите за концерта на Ив Мендес у нас само през февруари са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн ТУК.

Ив е родена в семейство с испанско, френско, португалско и бразилско наследство и носи космополитен тембър, който безпогрешно измерва бразилските влияния. Още с издаването на първия си албум британското списание OK Magazine публикува:

1862619"Тази величествена бразилска дива вече е огромна новина в повечето части на света. Дебютният ѝ албум, продуциран от Robin Millar – човекът зад Sade, е нейният опит да превземе Великобритания и със сигурност ще успее. Албумът на Ив Мендес e летен, страстен и толкова чувствен. Дори перфектен, смеем да кажем".

Азиатското издание MMTA определя Мендес като "Чувствена поп джаз дива”, а музикалното списание Top Musica Magazine в Испания пише: "Ив Мендес, придружена от нежни бразилски ритми, е една възхитителна певица, която можем да поставим между изпълнители като Sade, Нора Джоунс и Бебел Жилберту. Тя интерпретира свои композиции, които формират порой от усещания, стоящи сякаш на пътя между бразилските ритми и най-добрите адаптации на новата соул музика".

Aко харесвате красива музика, ако искате да бъдете очаровани и съблазнени от романтично звучене, Ив Мендес и нейният бенд гарантирано ще осигурят всичко това, за да се докоснете до магията на въздействащото шоу на живо на "Бразилската Sade" и Копакабана.

Актуална информация за събитието ще откриете на официалната му Фейсбук страница и на официалната Фейсбук страница на 5PT.

Ексклузивен медиен партньор: бТВ Радио Груп

Медийни партньори: Монитор, Стандарт, Hello, Glamour, Cross.bg, Peika.bg, Jenite.bg, Inews.bg, Djambore.com, Meloman.bg, Musictour.eu, RockTheNight.eu, Kafene.bg.

Водещи