Няколко по-интересни събития 19.11 | 15:26

За добро настроение подбрахме за вас няколко любопитни изложби, турнири и награждавания

От Гергана Златкова

Въпреки мрачното и студено есенно време навън, през изминалата седмица се случиха някои интересни неща, които са в състояние да оправят и най-лошото настроение.

Защото как да не ви стане миличко за сладките котенца, които участваха в Международната изложба на котки. В събота заради нея в Националния музей "Земята и хората" се събраха  над 180 котки от страната и чужбина, представители на повече от 20 различни породи

Още една изложба, само че доста по-различна, беше открита в галерия "Средец", която се намира в сградата на министерството на културата в София. Нейн автор е Васил Къркеланов и се състои от снимки на примата на българската естрада Лили Иванова. Певицата лично уважи откриването и разгледа фотосите, които проследяват последните 10 години от живота й на сцената

Добро настроение и забавни емоции няма да липсват и в столичния клуб Jim Beam , където днес ще се проведе емблематичният Jim Beam Турнир по Генерал за 11-та поредна година.

Тазгодишното издание на турнира отново ще събере най-популярните лица от родния елит на един истински празник на доброто настроение с вкус на качествен бърбън и споделен с верни приятели.

Специален гост на събитието ще бъде наследникът на семейната Jim Beam дестилерия – Фред Ноу, част от фамилията Бийм, която произвежда най-обичания бърбън в света вече 217 години.

По същото време в Торонто се състоя коледен парад в чест на Санта Клаус. Той традиционно се провежда по това време на годината едновременно в различни градове в Канада, а тази година отбелязва рекорден брой зрители и участници. Най-големият хит на разгодишното издание беше дълъг близо 6 километра макет на града.

Във Виена пък традиционно откриха коледния базар с много светлини и настроение.

Ако искате да видите снимки на тези събития, разгледайте наашата галерия – ще ви донесе малко добро настроение в студения есенен ден. 

Водещи

Най-четени