Обратното броене започна: 60 дни до новия албум на Metallica (ВИДЕО) 19.08 | 11:42

Днес хеви метъл легендите пуснаха първия сингъл от тавата To Self-Destruct - Hardwired

От Кристиан Костурков

Точно 60 дни остават до официалното излизане на новия албум на Metallica. Единадесетата тава на групата ще се появи официално на 18 нември и се казва To Self-Destruct. За радоста на феновете пък днес хеви метъл легендите завъртяха официално първия сингъл от новия студиен албум - Hardwired. Световната му премиера бе сутринта по една от радиостанциите в Минеаполис, а в интернет вече се разпространява и клипът към парчето.

Според официалното съобщение на сайта на Metallica To Self-Destruct представлява нещо като продължение на предишната тава Death Magnetic, излязла през 2008 г. Новият албум на групата ще бъде издаден на двоен диск, все ки съдържащ по 6 парчета. Предвиден е и ограничен тираж луксозна версия, която ще съдържа и трети диск с рифовете, използвани за създаването на песните в To Self-Destruct.

Тавата ще се продава още и на винил, както и ще може да се сваля от интернет. Естествено за Metallica, това няма да е безплатно. на официалната страница на групата вече се приемат и предварителни заявки за новия албум. Всеки, който заяви покупката там, ще получи правото да изтегли безплатно първия сингъл - Hardwired.  

Водещи

Най-четени