Прея и Криси Димитрова заедно в мюзикъл на Стефан Димитров 24.10 | 19:40

Робин Кафалиев и Латинка Петрова също участват в музикалната сага за морето, любовта и приятелството

От Ани Романова

Богата и пъстра е картината на бразилския карнавал и подготовката за него – свят, изпълнен с емоции и зрелище! В суетнята на пристанищния град Баийя, един, до скоро прилежен чиновник, примерен баща и роднина навършва достойните за пенсия години. Вместо да си почива спокойно и сладко, Кинкас се гмурва без страх в прекрасен, изпълнен с музика, любов и страст живот. Многоликото общество от комарджии, дребни крадци и проститутки издига самопровъзгласилия се капитан за свой предводител. В очакване на карнавала се случват странни и мистични събития.

 

Песните и танците, композирани специално за този мюзикъл от Стефан Димитров, вече са хитове. Духът им следва трите основни теми на героите - морето, любовта и приятелството.

Сюжет, стихове и музика се обединяват и защитават голямата идея за свободния човешки дух и умението ни да живеем красиво.

Участват звезди на българската поп музика и актьори, в т.ч. Прея и Кристина Димитрова,  Робин Кафалиев и Латинка Петрова .

Играят, танцуват и пеят на живо целия творчески състав на Театрално-музикалния център и Арт Академия "Балкани". Свири оркестърът на Филхармония "проф. Димитър Ненов" под диригентската палка на Левон Манукян. И не на последно място – дебютират млади актьори, випуск ‘2018 на НАТФИЗ "Кр. Сарафов".

Водещи

Най-четени