Скандално видео: Куката размахва пакетче хероин насред Витошка 05.11 | 15:38

Скандално промо на моноспектакъла на Мариян Вълев се завъртя в мрежата

От Гергана Златкова

Скандално видео с култовия актьор Мариан Вълев се завъртя в нета. На него актьорът размахва пакетче хероин в центъра на бул. "Витоша" и обяснява открито за ползата от наркотиците.

"Хероинът и кокаинът се оказват единственото спасение от нашия забързан и стресиращ свят. Само наркотиците помагат на човека да се чувства щастлив, свободен, изпълнен с енергия и работоспособен" проповядва Вълев.

Благодарение на него сутрин вече ставам свеж за работа. След това следва скандалната рецепта за тъй жадуваното спасение: "Десет милиграма сутрин, десет милиграма вечер и от болката няма и следа. За това избрах хероин - модерното решение. Вече съм нов човек.

Усмивката се върна на лицето ми. Смажи болката с хероин!", казва невъзмутимо актьорът и продължава с провокацията, съветвайки следващия път, вместо пет кафета, да пробваме с кокаин.

Не, преди да вдигнете вежди, това не е поредната сцена от новия сезон на "Под прикритие".

"Виновен" за скандалните думи не е Мариан Вълев, а Ерик Богосян. Именно той е автор на провокативните фрази за наркотиците, изречени от Вълев. Богосян създава и шедьовъра "Секс, наркотици и рокенрол", който се играе пред препълнени зали по света и у нас в продължение на десетки години.

Именно него е избрал да режисира след завръщането му след 20-годишно отсъствие от Мелпомена, Мариан Вълев в моноспектакъла "ВИП".

Премиерата на постановката "ВИП", продуцирана от "Артишок", е на 10 ноември в театър "София". Останалите дати за моноспектакъла са 11, 17 и 27 ноември.

Билети може да се закупят от касата на театър "София" и чрез сайта ticketportal.bg

А ето и скандалното промо на моноспектакъла на звездата:

Водещи

Най-четени