"Бързи и яростни 7" все пак ще го бъде 28.02 | 11:01

Снимките ще бъдат подновени през април

От iNews.bg

Снимките на филма "Бързи и яростни 7", които бяха преустановени заради смъртта на холивудския актьор Пол Уокър, скоро ще бъдат възобновени, предаде ИТАР-ТАСС.
Universal Pictures оповести, че снимките, които е планирано да бъдат осъществени за 8 седмици, ще бъдат възобновени в началото на април. По този начин режисьорът на филма Джеймс Уан ще има на разположение около една година, за да подготви "Бързи и яростни 7" за премиерата му, която трябва да се състои на 10 април 2015 г.
Пол Уокър, който изпълнява една от главните роли във филма, загина в автомобилна катастрофа на 30 ноември м.г. в Калифорния. След това Universal Pictures преустанови снимките на филма за неопределен срок, допълва БТА. С участието на Уокър бе приключена 60-процентна част от работата над филма.
В началото на тази година Яху мувис оповести, че персонажът на загиналия в автомобилна катастрофа актьор ще бъде премахнат от сюжета на филма. Действието в седмия филм от поредицата ще бъде преправено така, че компанията да ползва заснетия материал.

Водещи

Най-четени