"Кодови" фрази, които издават, че мъжът до вас ви разиграва 14.11 | 17:40

От iNews

Мили дами, със сигурност всяка една от вас в определен момент се е съмнявала в достоверността на това, което половинката й говори. Ето няколко "кодови" фрази, които издават това, че мъжът до вас ви разиграва.

- "Говориш глупости" - Популярна мъжка реплика, която сама по себе си издава несигурност. Замислете се, че едно простичко "Не" е напълно достатъчно. Ако сте го попитали например "Ти, би ли излязъл на среща с новата колежка от офиса?", съответно той отговаря с "Говориш глупости". Е, това съгласете се идва малко в повече, сякаш с отговора си се опитва да компенсира нещо. Действие или просто помисъл - това няма значение, лъжата си е лъжа.

- "Тази жена" - Също много популярна реплика сред силната половина от човечеството. Обикновено с нея мъжът се опитва да обезличи, дори да се дистанцира от факта, че определена жена го е впечатлила.

- "Никога не бих го направил" - Никога не казвай никога - известно клише, в което се крие много повече истина, от колкото може да си представите. И така, ако въпросът ви е " Ти би ли ми изневерил", а отговорът, който получите е "О, не никога не бих го направил", считайте, че това вероятно вече се е случило.

- "Между другото" - Лъжците често обичат да вмятат теми в разговора. По този начин се застраховат, че вие няма да сте съсредоточени на 100% в разговора и ще могат спокойно да ви баламосат.

- "Защо да го правя" - Това е един от болестните въпроси на лъжците. Ако сте го попитала например " Вярно ли е, че снощи си се обаждал на бившата си?" и отговорът му е "Защо да го правя?", то считайте, че той не само се е обадил, но вероятно има и нещо повече.

Водещи

Най-четени