„Мис Силикон”: Искам да съм красива жена, но с покритие 13.06 | 11:32

Сексапилната Джулиана Гани е икономист по образование

От Надежда Стоянова

Макар в днешно време да срещаме под път и над път еманципирани представителки на нежния пол, мъжете продължават да гледат на дамите с известно снизхождение. Особено когато става въпрос за красива жена.

Може и да е стереотип, но повечето хора първосигнално приемат, че изкусителният външен вид няма начин да върви в комбинация с интелект.

Именно с развенчането на този мит се е заела предизвикателната Джулиана Гани. В колекцията си има титли като "Най-добър еротичен модел” и "Мис Силикон”, само че образованието ѝ е доста респектиращо. Завършила е икономика и има амбицията да продължи да учи, защото някой ден ще се развие в тази посока.

Преди това да се случи обаче Джулиана попадна на снимачната площадка на комедийния сериал "Столичани в повече”.

Тя ще е част от новия осми сезон, който ще гледаме по bTV през есента. Каква задача ѝ възложи екипът на продукцията, разказа пред iNews самата Гани.

- Какво можеш да ми кажеш за твоето участие в Столичаните? Kак минаха снимките?

- Страхотно беше. Много вълнуващи за мен изживяване, забавно и интересно. Страхотен екип. Мисля, че няма да се появя само в един от епизодите. Надявам се да има и други. В сряда снимахме първия. Играя еротичен модел, който представя медицинска техника, т.е. рекламно лице на медицинска техника. Секси съм, за да вдигам либидото на болните.

- Т.е. в свои води си?

- Мхм. Точно роля като за мен. Беше много вълнуващо.

- Знам обаче, че имаш амбиция и за друг вид кариера. Сега не ти ли се прииска да станеш актриса?

- Забавно е, харесва ми. Не знам обаче дали имам подходящите заложби, но е добре да се появявам и в такова амплоа. Иначе завърших икономика, което няма нищо общо с нещата, които правя. Гледам да съчетая полезното с приятното, а и обичам предизвикателствата.

- Ще се реализираш ли и в тази посока?

- Надявам се. В бъдещ етап от живота ми. Дори ще запиша магистратура. Не искам за мен да говорят: Тази е като всички други от нейния бранш. Искам да съм красива жена, но с покритие. Не всичко е само визия. Много е важна, но не е всичко.

1307346- Искаш да разбиеш един стереотип?

- Именно и мисля, че го правя. Имам музикално образование. Сега икономическо.

Не ходя само по снимки и това да ми е животът. Съчетавам нещата.

- Скоро предстои конкурсът "Мис Силикон”. Ти ще се включиш ли в организацията?

- Естествено – ще бъда главна в журито и ще предам короната с гордост на 17 юли. В момента все още правим плакати, брошури, тече кастинг.

Аз не съм се срещала още с момичетата. Лицензиант на конкурса е Мариана Маринова и тя прави тези срещи.

- С какво титлата ти промени живота?

- Това е видимо. Определено ми промени живота към положителна насока. Имам много изяви, снимки, събития.

Обичам да правя това, което правя. Всъщност затова и го правя и съм щастлива.

- А има ли моменти, в които вниманието към теб ти идва в повече?

- Има. За съжаление, клюките са нещо нормално в нашия бранш. Не съм нито първата, нито последната. Пък и клюките са за тези, които им вярват.

Водещи

Най-четени