„Пипируди“ от всякакъв вид в Big Brother All Stars 19.11 | 22:56

Бивши съквартиранти и македонски звезди прекрачкиха прага на Къщата

От Мартина Панайотова

Без особени изненади премина пилотният епизод на Big Brother All Stars. Въпреки попарените надежди на всички, които очакваха икони на родния риалити шоу сегмент, като Радо Прашката и Пеньо, Нико Тупарев и останалите от екипа определено са се постарали да вкарат някои от най-запомнящите се герои на Big Brother – България през годините, като за цвят добавиха и една певица от X Factor и двама македонци.

И така, тризначките, които останаха в Къщата след голямата победа на Орлин Павлов в събота, определено ще се чувстват в свои води, защото голяма част от съквартирантите са именно онези, които участваха в третия сезон на риалити формата. Другата сериозна група е съставена от най-атрактивните пионери, с които България гледа Big Brother за пръв път.

От селекцията, която дефилира по червения килим, на зрителите им станаха кристално ясно две неща: че "съквартирантьете" прическите си менят, но акцента – никога и че сладките, мили и възпитани македонци май ще видят бая зор с нашите "изпечени риалити звезди", както се изрази Ники Кънчев, чиито колоритно поведение вече познаваме в детайли. Интригите определено ще ги има и затова свидетелство бе репликата на Любов, че иска да каже неща, които "не трябва да ги чуват повече от осем очи". Какви са те, ще разберем следващия месец, а сега се запознайте с новите риалити герои от визитките по—долу и от галерията.

И така, в Big Brother All Stars ще се състезават:

Стойка Стефанова -  Пипирудата, (която получи тайната мисия да стане примадона)

Вярва, че човек може да постигне всичко с отдаденост и труд. Интересува се от сценични изкуства, планински туризъм, здравословно хранене, колоездене и плетива. Казва за себе си, че е амбициозна, пряма и честна. Чувства се горда със семейството си, мъжа до себе си и артистичните си проекти.

Никола Настески - Лестер

Студент и манекен от Скопие, участвал e в балканския формат на шоуто "Велики брат”. Обича да играе футбол и да тренира във фитнеса. Не се отказва, докато не постигне целта си. Решава да влезе в Big Brother All Stars, защото това за него е истинско предизвикателство. Надява се в Къщата да срещне красиви момичета и да се забавлява.

Александра Апостолова - Сани

 На 31 години, поп изпълнителка, участвала в X Factor Bulgaria. Сани e на мнение, че печели любовта на публиката с непринуденото си поведение и искреност. Признава, че понякога хората я смятат за сурова и надменна, но всъщност е много състрадателна и обича да помага. След участието си в "X Factor” е станала по-уверена в себе си и е разбрала, че е в състояние да се пребори с почти всички свои страхове. Александра констатира, че музикалния риалити формат е дал страхотен старт в кариерата й, но в личен план е станала доста по-затворена.

За участието си в Big Brother All stars казва, че това е провокация към самата нея и че влиза в Къщата, защото има нужда от предизвикателство и промяна. В шоуто обещава да бъде просто себе си, защото това е успешна стратегия, която вече е проверила.

Борислав Борисов

На 31 години, ръгбист, участвал в Big Brother 3. Влиза в шоуто отново, защото иска да изпита вълнението, което помни от предишното си участие. Казва за себе си, че е дисциплиниран, харесван и весел. Целта му е да стигне до финала.

Лиляна Ангелова

На 29 години, участвала в Big Brother 3 работи в семейната фирма на родителите си. Лиляна влиза в шоуто, за да се покаже на България своето ново аз – днес тя е по-сериозна и улегнала. Признава, че след участието си в Big Brother 3, всичко в живота й се променя в положителна посока, а днес познава себе си по-добре от всякога. Лили влиза в Къщата, защото има нужда от разнообразие и нови емоции.

Панайот Кючуков - Пацата

 На 29 години, участвал в Big Brother 3, Изпълнителен директор на футболен клуб Гълъбово. Признава, че иска да участва в Big Brother All Stars, защото Big Brother е неговият живот – където и да отиде, хората го свързват с предаването. Иска да изпита себе си и да стигне до финала. Описва се като интересен, непредвидим, скандален и различен. Мечтае всички да го познават и коментират. След първото си участие в Big Brother, Панайот се занимава с музика, като работи с фолк изпълнителя Константин, а в последствие става президент на футболния клуб на Гълъбово и дори отваря собствена дискотека в града.

Амбицията на Пацата е след това негово участие в шоуто, публиката да го помни поне още 20 години и хората да не спират да говорят за него. Как ще го постигне – част от стратегията му е да бъде най-активният участник във формата.

Димитър Колев Казълов  

На 49 години, участвал в Big Brother 1, има малък частен бизнес в сферата на услугите. Стихии са му строителството и градинарството, разтоварва се с разходки сред природата, риболов и телевизия. Влиза във Big Brother All stars, за да провери дали пак ще бъде изгонен първи, както и от любопитство – интересно му е кои са останалите Съквартиранти и как са се променили тези, които познава. Димитър казва за себе си, че обикновено е кротък и добронамерен, но може да бъде и много импулсивен. Всички съседи и приятели го познават единствено като разговорлив и шеговит . В Kъщата ще се опита да бъда контактен и дружелюбен. Не си е поставил за цел да спечели голямата награда, защото не е състезателен тип, не е стратег и не вярва, че точно пък на него ще се случи.

Найден Найденов - Нед

На 32 години, участвал в Big Brother 1 и VIP Dance. Казва, че в това издание на Big Brother ще се опита да не бъде толкова краен. След излизането си от Къщата на Big Brother 1 е преосмислил поведението си и е преценил, че не бива да бъде импулсивен и емоционален до такава степен.

От участието му до днес много неща са се променили – казва, че таксиметровите шофьори не му искат пари за услугите си, както и че в заведение постоянно се случва хората да искат да го почерпят. Участието му в Big Brother му е помогнало да сбъдне една истинска мечта – да направи собствено телевизионно предаване.

Мирослав Атанасов Георгиев 

На 32 години със собствен бизнес, спечелил в Big Brother 2. Мотото му е "Винаги бъди себе си и ще бъдеш оценен.” Влиза в шоуто, за да изпита още веднъж емоциите, които Къщата ще му предложи. Описва се като висок, строен, и усмихнат, но признава, че му е трудно да говори за себе си. Целта му в шоуто ще е да стигне до финала, защото го приема като всяко друго състезание в живота.

Цеце Орешкова

На 24 години, от Македония, Манекенка, участвала във реалити формата "Fashion Stage”. Цеце обича да готви, чисти и танцува. Ще участва в Big Brother All stars, защото иска да има международна кариера. В Къщата иска да докаже, че македонците и българите са близки народи. Мечтае да я запомнят с нейната добрина и искреност.

От епизода стана ясно, че Big Brother ще тръси своя последен съквартиран сред публиката. Всяка седмица от Къщата ще си тръгват двама от тях, докато до победата, с награда лек автомобил,  не стигне само един.



Водещи

Най-четени