„Под прикритие“ с поредно признание 16.03 | 11:18

Сериалът ще участва във фестивал в Москва

От Надежда Стоянова

Хитовата родна поредица "Под прикритие", чийто четвърти сезон върви в момента по БНТ1, продължава да трупа успех след успех. Поредното признание за екипа на продукцията е включването на сериала в престижен фестивал в Русия. Той е селектиран да участва в Detective Fest.

Форумът ще се състои от 16 до 20 април в Москва. На него ще бъдат представени детективски филми и телевизионни програми, свързани с прилагането на законите. Мотото на фестивала е "Борбата срещу престъпността и тероризма е международна отговорност!”.

Журито решило в конкурсната програма да участва третият сезон на българската история. Той попадна в категорията "Детективски игрални телевизионни филми и сериали".

Откакто "Под прикритие" тръгна в ефира през 2011 г. не спря да печели нови и нови почитатели. Фенове на криминалния бос Джаро и войната му с инспектор Попов вече не са само на наша територия, а и по целия свят.

Първоначално поредицата беше продадена в Румъния, Словения, Босна и Херцеговина, Македония, Хърватия, Черна Гора, Албания и Русия. Малко по-късно сериалът достига и до Щатите. Следват Китай, Латинска Америка, Германия, Франция, Великобритания и Турция.

Водещи

Най-четени