„Под прикритие“: финал, какъвто не сме виждали 31.01 | 19:45

Екшън, каскади и качество като на кино-лента

От Мартина Панайотова

Тази неделя ще се излъчи дългоочакваният финал на сезон 2 на "Под прикритие". Продуцентите и екипът обещават взривоопасен екшън и каскади, невиждани в български сериал до сега.

"През уикенда екипът засне сцени с участието на СОБТ (Специализиран отряд за борба с тероризма), каскади с конвой от няколко автомобила, престрелки, опасен скок - каскада с кола и дори хеликоптер", съобщиха от БНТ. 

Какво ще се случи и кой ще излезе жив от опасната игра на пари, власт и престъпления ще разберем тази неделя.

Ето какво могат да очакват и зрителите в последния епизод на "Под прикритие": Мартин докладва на Попов за плановете на Джаро да извърши сделка с фалшиви пари и да напусне страната. Мартин е отчаян, тъй като е пуснат за национално издирване и Попов е безсилен да му помогне.

Мартин знае, че без преки доказателства не могат да арестуват Джаро и той ще се измъкне.

Преди полицаите да ударят печатницата на Джаро, Мартин краде от нея диск с файлове за фалшивите банкноти. Междувременно, Куката е притеснен, че са започнали масови арести и иска да се покрие временно.

Джаро разбира, че печатницата му е затворена и заплашва семейството на Попов. В това време Мартин подхвърля диска от печатницата в жилището на Джаро. Попов и Нешев обискират апартамента на боса и го задържат по обвинение за фалшифициране на пари....

БНТ са подготвили още една изненада за феновете на "Под прикритие". За първи път в историята на българската телевизия, канал ще излъчи български сериал в кино формат 16:9.

"Това гарантира качество на картината, равняващо се на това на кино-продукциите", обясняват от националната телевизия.

Водещи

Най-четени