Dance Again, София! 19.11 | 10:35

Дженифър Лопес натри носовете на всички, които я асоциират само със "задните й части" и пя с над 15 хиляди българи в "Арена Армеец"

От iNews.bg

Ако свързвате Дженифър Лопес само с едно нещо - голямо дупе, сигурно не сте единствените на този свят. Но Джей Ло не води само до асоциацията "закръглени задни части". И тя го доказа в неделя вечер - 18 ноември, в зала "Арена Армеец" София.

Доказа пред над 15 хиляди българи, че Дженифър Лопес е глас, талант, истинска дама, танци, музика, шоу и... какво ли още не.

Преди шоуто у нас латино дивата имаше концерти в съседна Турция. Но това не й попречи да се раздаде пред България и да докаже, че звездите невинаги са на небето. И макар в началото леко да бе замаяна и на момент да й прилоша - тя се стегна и показа, че напразно танцьорите около нея гледат загрижено и се опитват да я съвземат.

И не разочарова хилядите фенове, дошли да я зърнат, макар и за миг.

Преди месеци, във видео обръщение до българската публика, Дженифър Лопес обеща, че ще си изкараме страхотно и ни очаква едно невероятно шоу - и не ни разочарова и ни го предостави.

Шоуто у нас е част от първото световно турне "Dance Again World Tour” на Джей Ло. Суперзвездата започна турнето си в Панама сити на 14 юни тази година.

Дженифър Лопес се появи малко след 20.30 часа пред хилядите в зала "Арена Армеец" - дълго очакван концерт, след като преди години концертът й бе отменен заради бременността й. Латино дивата роди близнаци през 2008 г. - Джей Ло има момиче и момче от певеца Марк Антъни.

Но ето, че дойде 18 ноември 2012 г. и Джей Ло се появи в бяло - елегантна, стилна и пълна с енергия. Още с началото - "Get Right", "On The Floor", "Love Don't Cost A Thing", "I'm Into You", "Waiting For Tonight" показа, че шоуто тази вечер ще има и то - изпълнено с танци и много усмивки.

Зала "Арена Армеец" се превърна в истинска дискотека, щом Джей Ло запя "Waiting For Tonight", а безброй светлинни лъча ни изпратиха направо в небесата. А после на сцената се появи ринг, в който невероятният балет на латино дивата проведе кратка "борба" през музиката. Върна ни назад във времето, откъдето Дженифър Лопес тръгва - Бронкс.

"Goin' In", "Jenny From The Block" и "Let's Get Loud" пък тотално нажежиха страстите и последните останали по седалките вече бяха на крака. Българската публика сякаш бе хипнотизирана и първите 30-на минути буквално гледаше вцепенено към сцената, където танците не спираха, ритмите се преплитаха, а танцьорите буквално отскачаха от единия край до другия край на сцената. А Джей Ло само сменяше тоалет след тоалет - бял, сив, син, червен...

А не спираше да танцува - "Готови ли сте София?", и над 15 хиляди изригнаха положително, вече убедени, че Дженифър е звезда, не заради добре закръглените си задни части, а заради сърцето, което има, заради емоцията, с която се раздава, заради вярата й в любовта, заради желанието й да зарази всички с тези емоции.

И въпреки че турнето й промотира последния ѝ албум "LOVE?", Дженифър не пропусна и R`n`B парчетата като "I'm Real", "All I Have", "Feelin' So Good", "Ain't It Funny". И превърна в сцената в рапърско игрище.

После акустичната версия на един от най-големите хитове на Лопес - сингъл, с който тя проби на музикалната сцена. "If You Had My Love" - хит, който караше милиони момиченца да танцуват с нея пред телевизора. Преди да запее, тя попита дали искаме да си говорим с нея и за какво - може би - за любов, а дали искаме да пеем за любов... и последва искрения и неповторим смях на Джей Ло.

По време на едно от изпълненията пък на видео стената публиката можеше да види най-близките й същества - нейните две деца и любимия й Каспър. Така - близнаците Макс и Ема, които са с нея в България, съща станаха част от концерта у нас.

А пикът бе, когато Дженифър Лопес се заигра с публиката - слезе долу сред екзалтираната тълпа, за да ни поздрави, като се обърна към охраната си: "Казах ли ти, че ще намеря начин".

И някой метна трибагреника, който Джей Ло на секунди вдигна и развя пред хилядите, което тотално доказа, че умее да се раздава на макс пред феновете си, независимо къде е. И с ръка на сърце, падна на колене пред нас - феновете, които със сълзи на очи и без глас крещяха в израз на обич към своята любима изпълнителка. Сякаш тук нямаше никакво значение, че Дженифър Лопес е първата жена, която има едновременно номер 1 филм и номер 1 албум в една и съща седмица.

И както всички големи звезди - имаше бис. "Dance Again" сложи точка на невероятното изживяване, в стил латино ритми и много танци.

"Страхотни сте, България, обичам ви! Ще се върна" - обеща ни Дженифър. А България ще те чака...

Най-четени