Mel B от Spice Girls се завръща с гръм и трясък 03.04 | 16:32

Мелъни Браун ще зарадва почитателите си с нов албум

От Мартина Панайотова

Иконичната поп изпълнителка и бивш член на групата Spice Girls Mel B се завръща на музикалния пазар. Това съобщиха от разпространителите ѝ от EMI.

Мелъни Браун сключи договор с австралийския филиал на музикалния лейбъл и е готова да се присъедини към съвременниците си като Кейти Пери, Coldplay, Давид Гета, Ricki-Lee, Empire Of The Sun и 360.

Ето какво сподели за договора Mel B, докато подготвя новия си материал, който ще излезе в края на тази година: "Зная, че съм споменавала, че продължавам да правя музика, но поради юридически причини нямах възможност да я издам.

Щастлива съм да кажа на феновете си, че тази година ще чуят наистина моята музика. Независимо дали ме обичате или мразите, Scary Spice се завръща, хахахаха!!!”

След като Spice Girls записват последния си албум "Forever" през 2000 г., Mel започва солова кариера с големия световен хит "I Want You Back" с Миси Елиът, с който покорява класациите във Великобритания и Австралия.

Mel продава над половин милион копия от албумите си "Hot" (2000) и "L.A.State Of Mind" (2005) и се сдобива с пет сингъла в британския Топ 20 чарт. "The Greatest Hits" на Spice Girls се изстрелва на №1 в Австралия през 2007 г.

Първата и истинска страст на Mel е и винаги ще бъде музиката. В момента тя работи върху албум, който ще отвори още една невероятна нова страница от кариерата ѝ.

Водещи

Най-четени