Scorpions на специална среща с финалистите от X Factor 03.12 | 17:56

Местата за концерта на бандата са на изчерпване!

От Лазар Тодоров

Легендарните Scorpions ще разтърсят феновете на рока в София на 16 декември в зала Арена Армеец. Немската група ще отдели от времето си за специална среща с финалистите от втория сезон на X Factor. Klaus Meine и другите от бандата ще срещнат младите ни таланти преди началото на големия концерт.

В епизодите на музикалното шоу ще разберем какво ще сподели рок групата с над 40-годишна музикална история с финалистите ни от X Factor.

С концерта на Scorpions България ще бъде част от духа на Rock N' Roll Forever Tour, който ще ни загрее по Коледа. Очаква се групата да пристигне у нас един ден преди концерта, но се носят слухове, че ще кръстосват по софийските улици с пет чисто нови лимузини BMW – 7 серия. Луксът няма да е в излишък и всяка кола ще бъде снабдена с шофьор, охрана и всякакви удобства, а вечерта ще отпочинат в петзвезден хотел.

"Много сме развълнувани, че пак ще се върнем в България, а в София винаги се чувстваме повече от добре дошли. Радваме се, че след всичките тези години хората искат отново и отново да ни видят и чуят на живо", сподели пред медиите вокалистът на групата.

Феновете трябва да знаят, че седящите места за концерта на Scorpions в Арена Армеец са на изчерпване, информират организаторите от Лауд Консертс. В момента текат продажбите на последните бройки седящи места с цени от 75 лв. Специално за шоуто се пускат в продажба и ограничен брой места за инвалидни колички, с осигурено място за придружител. Придружителят ще влиза с безплатен билет.

Цените на билетите за концерта на Scorpions варират от 65 до 100 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и техните партньори.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат без билет на концерта (без седящо място). Те задължително трябва да бъдат с възрастен придружител, който е закупил билет и има Декларация (за закрила на деца на обществени места).

Водещи

Най-четени