Uriah Heep се впечатлиха от шопската салата и стадионите ни 17.08 | 17:21

Бандата ще свири тази вечер във Велико Търново

От Кремена Крумова

Uriah Heep са вече на родна земя. Те пристигнаха във Велико Търново за Мото рок събора, организиран от местния клуб "Old bastards".

Те ще бъдат гвоздеят на програмата тази вечер, от 22.00 часа. Концертът им е пред паметника "Асеневци" във Велико Търново.

Музикантите от бандата споделиха, че чувството е прекрасно да са отново у нас. С прекрасно чувство за хумор, те отговаряха на всички въпроси на медиите. Не спираха да раздават и автографи, да се снимат за спомен на феновете си, и както обещаха след това, тръгнаха пешком на обиколка из Велико Търново, за да разгледат забележителностите на старата столица.

"Когато сме тук, винаги е прекрасно преживяването. Изпитваме голяма страст към това, което правим. Ние затова живеем – за музиката. Страстта ни е същата към музиката, както едно време. Не сме уморени. Ние го правим заради публиката. Като видим публиката, и адреналина се покачва. Гордеем се с историята си и винаги ще изпълняваме най-добрите си хитове за феновете.

Участвали сме по много мото събори по целия свят. Сега сме тук, във Велико Търново и ще свирим. Повече усмивки и по-цветен живот виждаме след 25 години, когато бяхме за първи път в България. Имате прекрасни стадиони, това установихме, значи почитате футбола", разказаха от Uriah Heep. .

И още. Обичат да пият бира след всеки концерт, така отмарят и продължават да се забавляват. Харесват и шопската салата, и ракията ни. А дисциплината е тайната на успеха им.

Това, което правят е временно и не очакват нов албум. Те са във Велико Тръново с общо с 11 души екип.

След пресконференцията на световноизвестните музиканти бе предвидено мотошествие на участниците в събора из централната градска част на старата столица. Те са спряха на паметника "Майка България”. Там бе поднесен венец на почит и признателност. След това моторджиите продължиха почетната си обиколка към Царевец и през града. 

Вижте още какво споделиха музикантите от Uriah Heep на Sever.bg.

Водещи

Най-четени