Адел ще се подложи на операция на гласните струни 31.10 | 10:58

Отменя всичките си концерти до края на годината, за да се концентрира върху възстановяването си

От Олга Андреева

Проблемът с гласните струни на певицата Адел, заради който отмени част от концертите си, се оказа по-сериозен от очакваното.

Изпълнителката на "Rolling in the Deep", която напоследък се радва на сериозен възход в кариерата си, сега ще се наложи да отмени всичките си предвидени концерти до края на годината, с които промотираше последния си албум "21".

Адел, за която беше съобщено, че е получила кръвоизлив на гласните струни, се надяваше да мине само с възстановителна терапия, но все пак ще ѝ се наложи да се подложи на хирургическа интервенция.

Лекарите обещават пълно възстановяване при спазване на предписанията им, в противен случай певицата рискува да увреди трайно гласа си, посочва stv.tv.

Адел страда от проблеми с гърлото си цяла година – още от януари, след прекаран грип през миналия декември. Според някои публикации проблемите с гласните струни се дължали на твърде голямата бъбривост на певицата. В началото на октомври носителката на "Грами" анулира цялото си американско турне, билетите за което вече бяха разпродадени.

Водещи

Най-четени