Азис към Николета: Преди те свързваха с богати мъже, а сега – с всякакви 17.09 | 10:54

Двамата приятели развенчаха митовете пред Венета Райкова

От Мартина Панайотова

Дългоочакваното пилотно предаване на "Горещо", което така широко се промотираше от Венета Райкова, най-после бе излъчено този уикенд. Гости бяха "скандалните на лятото" Азис и Николета Лозанова.

Тримата проведоха разговор, в голямата си част преминаващ в шеги, глезене и фриволно поведение, който целеше да разбие всички митове около двамата, които се носят в медийното пространство.

Оказа се, че Николета и Валери не са разделени, както преди време медиите писаха. Плеймейтката обясни, че цялата интрига, тръгнала от няколко снимки, на които била сама или в компанията на фризьора или фотографа си.

"Преди те свързваха с богати мъже, а сега – с всякакви", коментира възмутено приятелят й Азис, който отскоро се подвизава под името Азия Ротшилд.

Самият той пък играел ролята на детегледачка на Никол, която се грижела за нея ежедневно, приспивала я и даже й пеел песни.

Оказа се, че певецът от ромски произход проклел журналистите, които "го вкараха в болница", като заедно с Николета заявиха, че много от тях работят в сериозни медии, като в същото време ги злепоставят по жълтите такива.

Азис разказа за трипа си до Сен Тропе, като заяви, че е бил с приятели и купона не е спирал. Оказа се, че прословутата яхта, с неговото име не е фотошопирана, както я изкараха медиите, а кръстена на него, макар и да не е собственост на певеца.

Венета Райкова не пропусна да бръкне в огъня и да изкара на преден план старата вражда между Николета и Алисия, като заяви, че фолк певицата имитирала плеймейтката, показвайки си дупето.

Последва "безумен разговор" чие дупе било по-хубаво.

"Истината е, че спречкване имаше, но това е нещо, което сме свикнали да виждаме по дискотеките", обясни ситуацията с боя между него и Русата Златка, който се случи в края на лятото Азис.

"Но журналистите го направиха цяла трагедия. Истината е, че аз исках да мина. А охраната на Златка не ми позволи. Това беше."

По време на предаването се обсъдиха още теми като почивката на Николета и Валери в Бора-Бора, новият им дом във Верона, навиците на Валери да ходи гол вкъщи и всичко, което вълнува обществото всеки ден.



Водещи

Най-четени