Ан Хатауей размисли за сватбите и се сгоди 29.11 | 15:15

Вече обмисля да мине под венчилото с приятеля си от три години

От Олга Андреева

Актрисата Ан Хатауей потвърди, че се е сгодила за приятеля си, актьора и дизайнер на бижута Адам Шулман, с когото са заедно от три години, съобщи сп. Star.

Двамата започват да се срещат през 2008 г., след раздялата на Ан с Рафаело Фолиери, който се призна за виновен по обвинения във финансови измами.

Макар след края на тази връзка Ан да няма намерения да се втурва в нова, се оказва, че плановете и ще се провалят. "Много бях влюбена в него, но Адам просто ми съсипа плановете. Наистина ми се искаше да остана известно време сама, а просто се влюбих като глупачка."

Ан, която по-рано беше против идеята да се жени, призна, че си е променила мнението относно институцията и то, след като е присъствала на сватбата на най-добрата си приятелка.

"Наскоро бях на сватбата на най-добрата ми приятелка и гледах как жената, която обичам като сестра, която ми промени живота за по-добро и продължава да го прави, се врича на мъжа, който обича и видях колко щастлива я направи всичко това. Изглеждаше сякаш цялата вечер лети и тогава си помислих, че сватбите са важни защото празнуват живота и възможностите".

29-годишната Хатауей, която има номинация за "Оскар" за "Рейчъл се омъжва", скоро ще се появи на екран в ролята на жената-котка във филма "Черният рицар: Възраждане".

Водещи

Най-четени