Анастейша в България инкогнито? 08.03 | 12:32

Изпълнителката на редица хитове е пристигнала за снимките на нов филм, в който участва

От iNews

Певицата Анастейша е в България за няколко дни, пише в. "България Днес". Изпълнителката на редица хитове е пристигнала за снимките на нов филм, в който участва.

Анастейша е инкогнито в България. Певицата не иска да се шуми около нея и да не е преследвана от фенове, които да я чакат, за да се докоснат до идола си.

Снимките на филма, в който поп певицата участва, са в центъра на столицата, а кадрите се заснемат в района около НДК. Останалата част от филма се прави във филмовия център в Бояна.

В свободното си време Анастейша се разхожда необезпокоена в центъра на София. За няколко дни тя се запознава с архитектурата и красотите на българската столица.

50-годишната икона в поп музиката дори пусна няколко кадъра в социалната мрежа от снимачната площадка. В тях тя обясни на феновете си какви ги върши в момента, но не разкри къде точно се намира.

Продукцията, в която звездата има огромна роля, е американска. Анастейша е най-известното име в лентата.

Певицата не за пръв път е в България. Преди няколко години тя взриви Зала 1 на НДК. Няколко часа изпълнителката не спря да вие глас пред феновете си у нас.

След края на концерта си, който бе част от турнето й, певицата се обясни в любов на страната ни.

Водещи