Ангел и Моисей снимат нестандартно риалити 24.07 | 13:23

Изпълнителите ще документират предстоящите си концертни участия

От Мартина Панайотова

Тийн светилата Ангел и Моисей влязоха в ново амплоа и решиха да изпробват и таланта си на режисьори.

Тъй като според тях животът им е "пълен филм", те планират да заснемат най-интересните ситуации и най-атрактивните лица от предстоящите им летни концерти. Тяхната мечта да заснемат колкото се може повече от интересните и красиви хора, които посещават концертите им, вече може да бъде реализирана и видеоматериалът да залегне като основа към съвсем новото им парче, чиято премиера предстои.

Първата локация, на която момчетата ще снимат, е клуб "Антураж" в Обзор, където те имат концерт като част от турнето Born 2 Hip-Hop. Всички посетители на партито ще могат да чуят за първи път новата песен на Ангел и Моисей, която не е била изпълнявана никъде до момента, и да станат част от тяхната красива видеоколекция.

Новата песен, която се очертават наистина съвсем различна от всичко чувано от тандема до момента ще се появи съвсем скоро в радио ефира и в iTunes, обещават продуцентите им от Вирджиния рекърдс.

Към режисьорския екип на Ангел и Моисей за създаването на клипа ще се присъедини и видео машината Баш Моушън, който е основният отговорник за неповторимата визия на хита "Знаеш Ли Кой Видях?” и с който момчетата замислят да създадат нещо наистина неочаквано като визия.

В четвъртък на 25 юли от 16:00ч снимките ще бъдат в Морската градина на Варна на малката скейт рампа зад Морското казино, а на 26 юли отново в 17:00 ч. в Бургас в градинката с часовниковата кула.



Водещи

Най-четени