Анджелина Джоли пак бременна? 19.01 | 10:55

Според сп. OK! седмото отроче на Джоли и Пит е на път

От Олга Андреева

Актрисата Анджелина Джоли, която е майка на шест деца, отказва да коментира информацията, че е бременна в третия месец.

Американското списание OK! съобщи, че Джоли е бременна в края на първия триместър, но че все още не иска да го сподели официално, а е казала новината само на тесен кръг хора.

Източник е заявил за изданието, че актрисата се бори със сутрешно гадене, но в същото време е силно ентусиазирана от появата на нов член в семейството.

Неотдавна Анджелина разкри, че би се радвала да се сдобие с още едно дете и да бъде бременна. "Чувстваш се жена повече откогато и да било. Просто имаш усещането, че всичко, което се случва с тялото ти, е с грижа за бебето", сподели тя.

Въпреки слуховете за евентуална бременност 36-годишната актриса изглеждаше слаба, както обикновено, на церемонията по връчването на "Златните глобуси" в неделя, в прилепналата по тялото ѝ кремава рокля на Atelier Versace с ален акцент.

Бъдещето бебе би било седмо за семейството на Джоли и Пит. Те имат три биологични деца (5-годишната Шайло и тригодишните близнаци Вивиан и Нокс) и три осиновени – 11-годишния Мадокс, 6-годишната Захара и 8-годишния Пакс.

Най-четени