Анелия отправи ултиматум на Андреа (ВИДЕО) 23.08 | 16:00

Ще го приеме ли гаджето на Кобрата, по-скоро да

От iNews.bg

Социалната мрежа не е виждала такова нашествие от ерата на селфитата. Най-новата мания на звездите и не само залива буквално и преносно мрежата. Най-новата, включила се в инициативата Ice Bucket Challenge, е фолк фурията Анелия.

Изпълнителката се заля с кофа ледена вода в знак на подкрепа на световната кампания. Преди да го направи по традиция бившата съпруга на Коко Динев номинира трима, които да се изстудят. Анелия предизвика добрата си приятелка Андреа, фризьорите от салон Fetish и приятелката си от детските години Зорница, предстои да видим дали половинката на Кубрат Пулев ще се съгласи.

Не всички родни звезди бързат да се залят с ледената кофа. Плеймейтки твърдо бойкотираха инициативата. Николета Лозанова, Златка Димитрова и Гентиана Халити обявиха Ice Bucket Challenge са глупава.

"Няма да се полея,защото няма да направя нещо,което правят всички! Аз не съм в нормата, в рамката! Аз не следвам никого!", заяви Гентиана. "По-добре дарявайте, вместо да се "заливате"...", написа Николета във Facebook. "Дано измислим и ние някоя благотворителна инициатива, барем американците да ни последват, но се съмнявам.", заяви Златка.

 

Водещи

Най-четени