Ани Салич с ново предаване 13.04 | 18:00

„Извън новините“ започва на Великден

От iNews.bg

Ани Салич ще се появи на родния ефир в ново предаване. Продукцията "Извън новините" ще ни представя стойностни хора със силно развита ценностна система. Зрителите ще видят Ани Салич в една от най-силните й страни – умението да разкрива човека в неговата красива и откровена светлина, съобщават от Нова телевизия.

"Главните герои в "Извън новините” ще бъдат хората, предпочели да живеят и да се реализират в България; избрали да се борят за пълноценния живот на своите деца и семейство; превърнали се в будните и талантливи артисти, изпълнители, учители, лекари, архитекти и други. Те чертаят достойния облик на страната ни, затова техният живот ще намира своето заслужено място при нас", сподели журналистката.

Предаването ще започне точно на Великден и продукцията ще представи нова гледна точка, камерите ще бъдат в ръцете на госта, по този начин той сам ще реши кое да покаже и кое иска да видят зрителите. В продължение на няколко седмици една известна личност ще живее в компанията на видео камера, с която ще заснема най-интересното от своето ежедневие.

Припомняме ви, че преди няколко месеца Ани Салич напусна bTV и се премести в конкурентната медия.

Водещи

Най-четени