Ани Цолова и Виктор Николаев със заплати-убиец в „Нова ТВ“ 21.08 | 17:53

Двамата ще вземат по рекордните 15 000 лева на месец

От Филипа Тодева

Водещите на сутрешния блок на bTV Ани Цолова и Виктор Николаев се местят в "Нова телевизия" заради пари, пише "Всеки ден".

Според изданието те не са били уволнени. Просто конкурентната "Нова ТВ" им е предложила достатъчно солидни заплати от по 15 000 бона.

Твърди се, че досега заплатите им в bTV са били около 4000 лева, при това без никакви изгледи за повишение.

Преговорите с новите им работодатели продължили близо два месеца. "Всеки ден" пише, че в случая с напускането си Ани Цолова дори се чувствала задължена към шефовете си от bTV, защото те са я направили звезда.

Освен в тази телевизия, тя е работила само в Канал 3 в самото начало на кариерата си. Затова не можела да си представи, че някога ще смени медията по собствено желание.

Въпреки това обаче предложените заплати, които са близо 4 пъти по-големи от тези в Би Ти Ви, си казали думата.

Причината на "Нова ТВ" да инвестира в тях е силната конкуренция от страна на ТВ7. Заради нея каналът непрекъснато губи рейтинг и е на път да изпадне от доскоро гарантираното 3-то място в класацията на 4-то. Затова ръководството решило, че има спешна нужда от нови популярни лица, след като миналия сезон изгуби Иван и Андрей заедно с целия им антураж, Любен Дилов, Витомир Саръиванов и куп други кадри.

Водещи

Най-четени