Аня Пенчева: Овчарката ни е най-умният член на семейството ни 31.05 | 18:00

Бил възпитан като човек

От iNews.bg

"Каро е вече на 7 г. и е най-умният член на семейството ни", заявява актрисата Аня Пенчева пред в. "Труд". Според нея той самият вероятно не знае, че е куче, защото тя и съпругът й Ивайло Караньотов се отнасяли с него като с човек. Затова Каро ги разбирал от половин дума, винаги знае кога са в настроение за игра и сам спирал и пускал кранчето на чешмата, за да пие вода.

"Когато сме на пистата в Плевен, която е една от най-добрите по супермото (синът на актрисата - Ангел, е трикратен европейски шампион по супермото - б.а.), всички го снимат. Той отива до някоя от чешмите покрай пистата, пуска си я, пие си вода. Като му кажем: "Каро, стига", спира кранчето и слиза. Толкова обича водата", разказва актрисата пред изданието.

Наскоро Каро претърпял и друг, доста по-тежък инцидент, заради който беше 6 ч в операционната и има 20-сантиметров пирон в крака. Пенчева изкарвала колата си на заден ход от двора, когато чула Каро да плаче, веднага викнала съпруга си и видели, че кракът му е зле. Помислили, че самата актриса го бутнала на излизане, но лекарите казали, че раната е причинена от висока скорост.

След 3 дни в болницата Каро се прибрал вкъщи и вече е добре. Трябвало да остане и повече, но много плачел за стопаните си, затова си го прибрали.

 

Водещи

Най-четени