Армин ван Бюрен: Ще се изненадате от шоуто довечера 07.02 | 17:07

Легендарният DJ готви специална изненада на българските си фенове

От Надежда Стоянова

Ето че дойде големият ден. Легендата на транс музиката Армин ван Бюрен и неговият екип са вече на родна територия и нямат търпение шоуто "Armin Only Intense" да започне тази вечер. Нещо повече – сигурни са, че шестчасовият спектакъл ще се помни дълго от феновете.

"Ще се изненадате от шоуто довечера. Няма да чуете сетовете, които правя по другите си участия. Всичко ще се случва в момента", увери именитият DJ. Подготвяният почти година от него концерт категорично няма да е като на колегите му. Затова действието ще се развива на три сцени и отборът от артисти, които е поканил, ще е съвсем близо до публиката.

Специалната изненада ще е уникално светлинно шоу, за което iNews вече ви разказа. "Това е по-скоро театър, не е някакъв нов тренд. Просто е по-креативно от всичко останало. Обичам денс музика, китари, барабани, изпълнения на живо и нямам търпение да ви споделя това, което създадохме", допълни развълнуваният Армин.

Ако се чудите защо България е единствената спирка на Балканите в турнето му "Armin Intense", веднага даваме отговор – просто той обожава контакта с публиката тук. Обича да пътува и да се среща с различни хора и в тази връзка е категоричен, че имиджът на България се променя. "Чувствам се комфортно тук. Много приятна страна и много приятни хора", каза още Армин.

Очаквайте подробности от концерта на Армин ван Бюрен. iNews е медиен партньор на събитието.

Водещи

Най-четени