Армин ван Бюрен избухва на 30-метрова сцена 07.08 | 13:27

Холандският DJ се връща заради Solar Summer

От iNews.bg

След невероятното шоу, което направи Армин ван Бюрен по-рано тази година в столичната зала "Арена Армеец”, холандският DJ отново се връща у нас. Този път това, което води, е фестивалът Solar Summer, на който ще се представи в неделя, 10 август.

Армин ще се шири на чисто нова 30-метрова сцена на Cacao Beach, за да се поберат пред нея всички балкански фенове на музикалната звезда. Освен това майсторът зад пулта ще разполага с 10 човека технически екип за своето шоу ARMIN VAN BUUREN. Те ще се погрижат за специалните пироефекти, за видеото и звука, подпомагани от родния екип. А задачата е само една – да създадат неповторима атмосфера на партито на сезона.

"Това не е просто любов към музиката, това е моята страст. Това надминава определението за хоби или просто нещо, което харесвам, това е начин на живот.  Музиката е от съществено и огромно значение за живота ми...", споделя Армин

Заедно с холандеца зад пулта на Solar Summer ще се качат още младите надежди Julian Jordan, Стефан Попов и Runo. Интересното е, че Julian Jordan е едва 16-годишен, но вече го определят като феномен. Изключителният му талант впечатлява Spinning Records, които работят усилено върху издаването на дебютното му парче Rock Steady. По нищо няма да отстъпи и българското участие на Стефан Попов и RUNO, които бързо спечелиха адмирациите на родната публика и достойно застават редом до най-големите имена от световната електронна сцена.

Програма за SOLAR SUMMER 2014 до края на август:

09.08 Marco Carola

10.08 Armin Van Buuren, Julian Jordan

15.08 Mark Knight (6 hours set)

16.08 Jamie Jones, Shaun Reeves

22.08 Loco Dice, Benny Rodrigues, Hector

23.08 Sandy Rivera, Sonny Fodera

 

29.08 Victor Calderone (6 hours set)

Водещи

Най-четени