Астролог вещае сватба на Преслава 26.06 | 11:40

Певицата празнува 30-ия си юбилей

От Пламена Вълчева

Преслава празнува днес 30-ия си юбилей. В предаването "На кафе" певицата сподели, че през последните две години нещата в живота ѝ не са я удовлетворявали и не е имала душевно спокойствие. По повод рождения ден на Преслава предаването я зарадва с подарък торта с нейната астрологична карта. 

Според астролога Оксана Хорват-Станчева с навършването на 30 години за Преслава започва един нов, по-добър период. Моментът бил идеален за създаване на семейство и брак. Годината вещаела нови проекти и предложения за различни изяви. 

1320452

По повод юбилея си Преслава отбеляза, че възрастта не я плаши. "Слагам една 3-ка, която не ме плаши. Шегувам се с това. Добре се чувствам и не се депресирам."

Тя опроверга слуховете, че рязкото отслабване се дължи на болест, и подчерта, че не се подлага на никакви диети. "Всичко ям, но като качвам килограми, започвам да се съобразявам." Преслава не се дразни от въпросните слухове и глупостите за слабеенето ѝ, но просто не ѝ е приятно, защото така плашат само близките ѝ. 

В личен план певицата отбеляза, че не обича да обсъжда любовния си живот. "По-свита съм, по-скромна, не смятам, че ми отива да говоря. Всяка една връзка ти носи различна емоция, винаги съм оставала с добри чувства. Всеки един човек е трябвало да бъде в живота ми по някакъв начин."

Водещи

Най-четени