Аштън Кътчър пусна първите фотоси на дъщеричката си (СНИМКИ) 03.10 | 15:45

Актьорът и Мила Кунис избраха вече и име на новороденото

От Пламена Вълчева

Пореди големия интерес към звездните бебета актьорът Аштън Кътчър реши да пусне първите фотоси на новородената си дъщеричка, за да задоволи поне за малко интереса на медиите. 

Освен това стана ясно и името, с което ще кръстят дъщеря си Аштън и Мила. Традиционно, както напоследък се наблюдава при звездите, името е доста странно - Уайът Изабел Къчър.

Гордият татко представи на света малката Уайът като написа: "Мила и аз сме радостни да представим на света Уайът Изабел Къчър. Нека животът ти бъде изпълнен с чудеса, любов, смях, здраве, щастие, любопитство и лично пространство".

Момиченцето се появи на бял свят на 1 октомври в Лос Анджелис. Къчър публикува снимката на бебето си заедно с тези на няколко други новородени и предложи на хората сами да открият на коя от тях е неговото момиченце. 

Вижте снимките на новороденото в Jenite.bg

Влюбените планират сватба за юли следващата година, припомня Contactmusic. Според посветени церемонията щяла да бъде в тесен семеен и приятелски кръг. 36-годишният Ащън Къчър и 30-годишната Мила Кунис имат връзка от 2012 г., но са близки още от времето, когато се снимаха заедно в телевизионния сериал "Шеметни години". През февруари тази година те обявиха годежа си, а през март медиите огласиха, че ще стават родители.

Водещи

Най-четени