Бендът на Хулио Иглесиас гледа мача Испания-Италия у нас 11.06 | 17:07

Музикантите се отдадоха на футболни страсти в столично заведение

От Олга Андреева

Дни преди концертът на световноизвестния музикант Хулио Иглесиас у нас, бендът му вече е на родна почва. Музикантите дори гледаха в България мача Испания-Италия от европейското първенство.

12-те музиканти и беквокалистки, с които Хулио Иглесиас обикаля целия свят от дълги години, са от различни държави, но подкрепиха Испания в знак на солидарност към именития си работодател.

Те се събраха в столичен ресторант, за да похапнат средиземноморски специалитети. Във видимо добро настроение те хапнаха, викаха за Испания и дори пяха български народни песни под акомпанимента на китара, маракаси и тарамбука.

Самият Хулио Иглесиас ще пристигне на 12 юни вечерта, ден преди големия си концерт в зала "Арена Армеец" София. Певецът имал голямо желание да дойде малко по-рано, но бил възпрепятстван от лични ангажименти, посочват организаторите на концерта от АРТ БГ.

Неотдавна Хулио Иглесиас отправи видео поздрав към българските си фенове, в което сподели, че е много развълнуван от завръщането си пред българска публика на 13 юни.

Билети за концерта в "Арена Армеец" все още могат да бъдат намерени онлайн от Eventim.bg, на касата на залата и в Билетен център на НДК.

Водещи

Най-четени