Берлускони се предложи за организатор на кастинг за стюардеси 11.12 | 07:23

Предложението е към шефа на високоскоростните влакове в страната

От Нели Минчева

Италианският премиер Силвио Берлускони отново демонстрира чувство за хумор, като предложи да организира кастинг за стюардеси в италианските високоскоростни влакове, предаде АФП, като се позова на съобщения на италианските медии.

Берлускони присъства в петък на откриване на нова гара в Рим за високоскоростни влакове. По време на церемонията той отправи предложение към Мауро Морети, директор на италианските железници, относно наемането на стюардеси във високоскоростните влакове.

"Ако решите да организирате кастинг за стюардеси, то аз предлагам да се заема с този въпрос", пошегува се премиерът.

Берлускони неведнъж е демонстрирал открито предпочитанията си към хубавите жени, което му навлече доста проблеми и критики в последните няколко години и му коства втория брак с Вероника Ларио.

На церемонията в Рим Берлускони изрази съжаление, че Италия е все още в епохата на Средновековието що се касае до транспортната инфраструктура.

"В това отношение Италия в сравнение с другите страни изглежда наистина е в средновековната епоха и се сблъсква с планина от трудности, дължащи се на излишната бюрокрация", подчерта премиерът.

Водещи

Най-четени