Боби Браун представи песен за Уитни Хюстън 18.05 | 08:49

Певецът издава първия си соло албум след 15 години

От Олга Андреева

Бившият съпруг на покойната Уитни Хюстън, Боби Браун, представи своя нова песен, посветена на певицата, в която признава, че е объркал доста нещата по време на брака им.

Браун представи песента "Don't Let Me Die” за първи пред публика в телевизионното шоу на Джей Лено в сряда.

В текста R&B певецът споделя за болезнената загуба на Уитни, както и че съжалява за провала на бурния им 15-годишен брак, който приключва с развод през 2007 г.

"Мисля, че доста обърках нещата... Не осъзнавах коя си... Не осъзнавах какво имаме. Сега живея в миналото... и се опитвам да събера парчетата... но осъзнавам, че теб вече те няма", се пее в песента.

В друга част Боби твърди, че "не зная как да живея без теб" и моли Хюстън "Не ме оставяй да умра".

Дълбоко личната песен ще бъде включена в предстоящия албум на Браун, "The Masterpiece”, който ще се появи на музикалния пазар през юни. Това ще бъде първият му соло проект от 15 години насам, посочва Contactmusic.com.

Точно толкова време и майката на Уитни, Сиси Хюстън, не беше издавала албум, преди да го направи миналата седмица. В госпел албума "Walk on by Faith" е включена песента "Living Shall Not Be In Vain” ("Животът не трябва да отива напразно").

Изпълнителката на "I Will Always Love You” почина на 11 февруари. Тя беше открита удавена в банята си в хотел в Лос Анджелис в навечерието на церемонията по раздаване на наградите "Грами". 


Водещи

Най-четени