Бориса и Марина се хванаха за гушите 10.04 | 11:20

Игра на нерви в предаването

От iNews.bg

Продуцентите и сценаристите на "Къртицата" се погрижиха да повишат напрежението до краен предал. Седмичното предизвикателство на участниците беше всеки от тях да се изправи срещу своя враг в Базата и да му даде няколко съвета. Емил Русев трябваше да си поговори с Виктория, Емил Каменов игра с Костя, Георги посъветва Гергана да не пие повече от необходимото, Евгени Иванов помоли Сано да скрие сексапилната снимка на жена си, Ивайла Бакалова ще съветва Борислав да порасне, но Марина и Бориса превърнаха играта в сериозен скандал.

"Разбери, че си в "Къртицата" и спри да приемаш нещата лично. Време е да се научиш като дама", започна Марина.

"Ти трябва да изпъкнеш с нещо друго, освен с това, че си родила две деца, това е призвание на всяка жена. Освен това си крайно неуравновесена, потърси помощ", репликира Бориса.

Това сериозно разгневи Марина и тя заяви, че няма да се обижда от някаква пъпчива 23-годишна тиинейджърка. Освен това майката допълни, че в много неща е по-добра от моделката и това си личало.

Бориса заяви, че това не е истина и че е време Марина да прочете някоя книга, за да се обогати, а не само да гледа външния си вид.

1247972

Най-четени