Британска суинг инвазия 27.03 | 12:27

Наближава поредният Smugglers Swing Club с участието на Si Cranstoun

От Мартина Панайотова

Smugglers Swing Club се завръща за нова доза винтидж емоции и танци на 20-ти април в клуб MIXTAPE 5. Този път на сцената ще излезе и британската рокенрол и суинг сензация Si Cranstoun & His Band Smugglers Swing Club.

Поредното издание на Smugglers Swing Club идва съвсем логично след изключителния успех на първите две издания от тематичната поредица партита. Още не сме забравили напълно изминалото експлозивно гостуване на The Correspondents и идва ред на следващото пътуване във времето.

Този път към убийствените сетове на диджеите от The Smugglers Collective, ще се присъедини и една от най-големите и актуални звезди на съвременната суинг и рокенрол сцена, директно от Лондон, Si Cranstoun & His Band. Това ще е първото гостуване на певеца в България, след като за по-малко от година покори винтидж фестивалите и сърцата на хиляди фенове по цял свят. Хитовете му "Dynamo” , "50’s Pin Up” и уникалния кавър на "Reet Petite” на Jackie Wilson го превърнаха в Youtube сензация и най-горещия съвременен рокенрол изпълнител в света.

По време на Smugglers Swing Club феновете на винтидж естетиката отново ще се настанят в уютния будоар на магьосниците от Vintage Sofia, където ще се сдобият с безплатен грим и прическа. Възможността за снимка сред ретро декори също няма да отсъства. На 20 април ще можеш да се насладиш на една наистина вълнуваща винтидж вечер в приятната компания на The Smugglers Collective, Si Cranstoun, любимото питие и твоите Bushmills Brothers!

Smugglers Swing Club ще започне точно в 20:30 часа, Билетите са на цена 12 лева в предварителна продажба в разпространителската мрежа на Ticketstream и на касите на Oфис 1, TBI Credit, На тъмно, Technomarket, Мултирама, М-Тел, Строежа, бар Петък и други. В деня на събитието и на място в Mixtape 5 билетът ще струва 15 лева.

 

Водещи

Най-четени