Брус Уилис взема твърде скъпо за снимачен ден 08.08 | 17:17

Актьорът е поискал по 1 милион долара на ден, за да участва в "Непобедимите 3"

От Лазар Тодоров

Холивудската звезда Брус Уилис, който отпадна от проекта на Силвестър Сталоун "Непобедимите 3", не е харесал предложения му хонорар. По данни на "Hollywood Reporter" той е поискал по 1 милион долара на снимачен ден, а това е било с милион повече от цялята предложена му сума.

Уилис трябвало да получи 3 милиона долара за четирите снимачни дни в България. Той обаче заявил, че няма да участва в проекта, ако не му дадат 4 милиона - по милион на ден. Това разгневило Сталоун. Вчера в Twitter той написа: "Уилис е вън, Харисън Форд е вътре. От години чакам това да се случи."

Освен това той нарече Брус Уилис "алчен" и "мързелив". "Алчен и мързелив - сигурна формула за професионален провал", гласи второ съобщение на звездата от "Роки" и "Рамбо" в Twitter, допълва БТА.

В проекта обаче на мястото на Брус Уилис ще видим Харисън Форд. Силвестър Сталоун отново ще поведе екипа от екшън герои в "Непобедимите 3", включващ Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Мики Рурк, Уесли Снайпс, Долф Лундгрен, Джет Ли, Джеки Чан, Мила Йовович и Мел Гибсън. За режисьор Сталоун е избрал австралиеца Патрик Хюз.

Снимките на третия филм започват в края на месеца. Бюджетът му е в размер на 90 милиона долара. Очаква се лентата да излезе на екран на 15 ноември 2014 г.

Водещи

Най-четени