България очаква поредната порция звезди! Тото Кутуньо и Ерос Рамацоти идват у нас 10.12 | 16:45

Меломаните са в очакване

От iNews.bg

Все повече световноизвестни звезди не пропускат България, правейки турнета. Поредните такива, които очакваме са Тото Кутуньо и Ерос Рамацоти. Първи у нас очакваме да пристигне Тото Кутуньо. Той ще пее с оркестъра на Софийската филхармония и своя бенд в Зала 1 на НДК на 31 март. Това е второ гостуване на италианеца, след като тази пролет вече беше у нас.

Феновете са още по-въодушевени са пристигането на друг италиански изпълнител - Ерос Рамацоти. Звездата се завръща у нас с "The Best Of" концерт, който ще се състои на 26 септември идната година в зала "Арена Армеец". Освен най-доброто от кариерата си Рамацоти ще представи и грандиозно шоу, което засега се пази в тайна.

Рамацоти е известен и с многобройните си световни хитови дуети като тези с Тина Търнър, Шер, Анастейша, Рики Мартин, Никол Шерцингер, Анди Гарсиа, Андреа Бочели, Лаура Паузини и много други.

Италианската звезда е подготвила още една изненада за българската публика. Той ще дойде с гост-музиканти, които са едни от най-добрите в света като Стив Вай, Реджи Хамилтън, Карлос Сантана, Джон Спенсър. Билети за събитията търсете в мрежата на Eventim.

Водещи

Най-четени