Българската "Мисис Свят" отправя клетви във Facebook 21.11 | 11:30

Анита Мейзер предизвика истински фурор с появата си в конкурса

От iNews.bg

Българската претендентка на конкурса "Мисис Свят" Анита Желев, позната като Анита Майзер е един от най-големите куриози в конкурсите за красота. Дамата определено събра вниманието към себе си с екстравагантната си външност, може би твърде екстравагантна, за да ни представлява като "най-достойната и красива омъжена българка". Тя обаче не мисли така и отправи сериозна клетва на всички нейни антипочитатели.

"Ако още някой ми коментира негативно на Facebook или където и да е, SEX да не види до другия конкурс", пожела Майзер. Анита е избрана от конкурса за "Най-достойна омъжена българка", който се провежда през август в курорта "Златни пясъци". Кой точно я е избрал, не е ясно.

1439283

Анита е от Варна, но вече 10 години живее в в Лас Вегас, е най-известна с мощния си силиконов бюст – общо 1500 кубика и особен вкус за естетика. Майзер е омъжена за третия си съпруг Николай, но твърдението й, че Майк Тайсън настойчиво искал да прави секс с нея, но тя го отрязала още кънти по страниците на жълтите медии. До този момент Анита все още отказва на кое място се е класирана на "Мисис Свят 2014". Престижният конкурс беше спечелен от представителката на Беларус Марина Алексейчик.

1439282

Водещи

Най-четени