Ваня Щерева върти мръсни номера на младото си гадже 16.04 | 17:00

Алекс и писателката са неразделни

От iNews.bg

Ваня Щерева е лудо влюбена в почти 20 години по-младото си гадже. Двамата са заедно от близо година и разликата във възрастта е последният им проблем. Той се казва Алекс, модел е и засега е снимал само няколко клипа, но тепърва гради кариера.

"В крайна сметка, ако аз съм се родила в грешното време и той се е родил в грешното време, какво сега - да се разминем ли?!", коментира Ваня пред сп. "Hello”.

Алекс също не скри топлите си чувства към половинката си, според него тя е страхотна жена.

""Ние си викаме мечета – тя е панда, аз коала. Мечтаем да осъществим пътешествие до родината на коалите Австралия.", допълва той.

Двамата поддържат искрата жива по много интересен начин. Постоянно си въртят гадни номера. За Свети Валентин Алекс изненадал Ваня като разлепил обяви из столичен квартал за изгубена женска панда.

"На 13.02.2014 г. в района на кв. "Лозенец" е изгубена женска панда. Отговаря на името Манди. Има черно-бяла козина и е много дружелюбна." За този, който я види или успее да я хване, бил оставен телефон за контакт и било пояснено, че пандата може да бъде занесена направо в зоопарка", гласяло съобщението.

Ексцентричната Ваня беше сред главните сценаристи на "Под прикритие". Сред причините да се откаже да продължи е това, че работата била много и доста изморителна. Освен това искала да има повече време за новия си любим.

Водещи

Най-четени