Венсан Касел се разхожда инкогнито по софийските улици? 02.10 | 09:12

Актьорът бил забелязан в центъра на града

От Пламена Вълчева

Случаен мунивач в центъра на София накарал хората да се препознват във френския актьор Венсан Касел. Това веднага подбудило слуховете, че актьорът се подвизава в страната ни инкогнито. Мъжът бил забелязан да се разхожда със суитчър с вдигната качулка на главата и избягвал минувачите, пише в. Монитор.

Ярко сините му очи, високата манекенска фигура и късата подстрижка на къдравата му коса веднага привлекли вниманието на любопитните погледи. Това, че мъжът се криел под качулката само засилило подозренията, че това е Венсан Касел. 

Смята се, че ако звездата от "Черният лебед" наистина е бил в страната ни, то е било за кратко и то инкогнито. Бившият съпруг на Моника Белучи е идвал преди 3 години с България, за да снима италианска реклама. 

Според някои внезапната поява на Венсан Касел в София е свързана с френския сериал, чиито снимки трябва да започнат в близките седмици. Вероятно 48-годишният актьор е идвал да огледа локациите, както правят и други холивудски знаменитости. От продукцията обаче категорично отрекоха Венсан Касел да има отношение към снимките.

Водещи

Най-четени