Виртуална разходка в къщата на VIP Brother (СНИМКИ) 14.09 | 17:25

Вижте къде ще живеят новите съквартиранти

От Пламена Вълчева

В навечерието на един от най-чаканите реалити формати VIP Brother вратата на къщата се отваря специално за зрителите и те имат възможността да надникнат в будоарите на бъдещите съквартиранти. Къщата е готова и очаква новите си обитатели, които на 15 септември ще прекрачат прага й. 

Новият сезон, озаглавен "Образцов дом", ще отбележи тридесетата годишнина на литературния първоизточник книгата на Оруел "1984" и навършването на 70 години от 9 септември 1944 г. Темата е провокирана именно от тези два юбилея и ще има специално намигване към абсурдите на тоталитаризма през камерите на настоящето.

Целта на проекта е да намери една обща за различните поколения платформа, през която без тежки сантименти и предразсъдъци, по весел и забавен начин да разкаже абсурдите на епохата. Всъщност полъхът от онова време вече го усещаме повече от 20 години, така че може би е крайно време окончателно да приключим с това.

Родните продуценти решили да възложат една много специална задача на всеки от учасниците. Те ще трябва да влязат в ролята на "тайни агенти" и така да влияят не само на собствения си престой, но и на този на останалите съквартиранти. Методите на VIP Brother ще са по-усъвършенствани дори от тези на Държавна сигурност, така че да се гарантира безпрецедентно забавление и постоянно нарастващо напрежение в Къщата.

Вижте всички снимки на къщата на VIP Brother в галерията ни. 

Водещи

Най-четени