Време е за Клас! 19.04 | 11:50

Концертът на родните ню уейв легенди е днес

От Мартина Панайотова

Днес ще се случи дългоочаквания концерт на група Клас. След почти 20 години отсъствие от сцената, групата ще изнесе първия си самостоятелен концерт в Зала 4 на Интер Експо Център (булевард Цариградско шосе 147).

Клас ще представи едно незабравимо шоу, изпълнено със зрелищнa мултимедия и ефекти. Феновете ще чуят най-големите хитове на групата като "Река си ти”, "Чай”, "Госпожа Емилия” от трите им издадени албума, както и чисто новия сингъл "Тайна” и други песни от новия им албум, който предстои да излезе до края на годината.

Концертът на Клас се очертава като един от най-зрелищните и красиви спектакли на българска група досега. Специално за шоуто днес групата подготвя светлинни и видео сценографии, прожектирани на живо върху 12 метрова LED стена.

Вратите на Интер Експо Център ще отворят за посетителите в 18:30ч. Клас ще излязат на сцената точно в 20:00ч.

Билетите за концерта на група КЛАС са в продажба в мрежата на Ticketstream и TixGate в цялата страна. Пропуските могат да бъдат закупени в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket, Orange, TBI Credit, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, касите на ePay и EasyPay, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.tixgate.com .

В деня на събитието и на входа на залата цената им ще е 40 лв.

Всички посетители под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Клас.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларации ще могат да бъдат намерени и попълнени и на входа на Интер Експо Център преди концерта.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

Пушенето в залата, както и във фоайетата е напълно забранено, предупреждават организаторите.

Припомняме, че до Интер Експо Център може да се стигне директно с Линия 1 на Софийското метро. Изходът на Метростанция Цариградско Шосе е точно пред вратите на залата.

След концерта ще има и официално after party в столичния клуб Строежа.



Водещи

Най-четени