Все още има такива мъжкари 28.03 | 11:50

Дон Дрейпър гледа тежко от корицата на новия брой на Rolling Stone

От Мартина Панайотова

Всички почитатели на суровия рекламен бизнес, винтидж модата, фаталните красавици и класическите мъжкари вече пристъпват нетърпеливо от крак на крак, защото на 7 април трябва да стартира новия сезон на "Момчетата от Медисън Авеню", който вече е абониран за наградата най-добър драматичен сериал.

Всеки, който го гледа е наясно, че образът, около когото се върти цялото действие (и повечето жени) е този на размекващия дамските колена Дон Дрейпър, поверен на Джон Хам. Именно актьорът бе избран да предаде малко класически блясък, ухаещ на пури на новия брой сп. Rolling Stone.

Ето какво сподели той за...

За това, че е прекалено изморен да слуша шеги по свой адрес, относно "внушителната му мъжественост": "Голяма част от коментарите са чешене на езиците, но понякога става малко грубо. Те са знак, че някои хора си мислят, че имат по-голяма свобода от останалите и им е разрешено да сквернят останалите".

"Не случайно се наричат "интимни части". Та аз нося панталони, по дяволите! Престанете. Имам предвид, не съм някакъв миньор. Признавам, че има много по-тежки професии от актьорството. Но когато хората започват да усещат свободата да създават какви ли не колажи за пениса ми и да ги пускат свободно в интернет, започвам да се чувствам така, сякаш това не е било част от уговорката. Но, както и да е, предполагам, че да те спрягат за това е по-добре, отколкото да те спрягат за обратното.

За ролята на Дон Дрейпър в "Момчетата от Медисън Авеню": "Дон е изключително сложен образ, както аз съм доста сложен като индивидуалност по някога, но приликите свършват до тук. Опитах се да придам на Дон малко хуманност, която сама по себе си е сурова, неразбрана и някак значима... Изобщо не е станало така, че просто съм дошъл на снимачната площадка, облякъл съм костюм и съм започнал да го раздавам "супер готин".

Beatles или Rolling Stones? "Beatles за мен са някак прекалено перфектни, прекалено чисти. The Rolling Stones притежават онази сладка мръсотия..."

Какво ни очаква в новия сезон на "Момчетата от Медисън Авеню" може да видите в галерията.



Водещи

Най-четени